Seminar og konferanse

Sauda Fjordhotell – her har vi «høyt til loftet» med flotte muligheter for kreative prosesser

Om du skal avholde kurs, seminar, konferanse, strategi workshop, kickoff eller annen event, har Sauda Fjordhotell fasilitetene du trenger. Vi har blant annet et møtelokale med plass for 20 personer, en sal som tar seksti personer og en sal som tar hundrede personer. Ønsker dere å dele opp i gruppearbeid, har vi i alt 6 rom til dette

I tillegg til vår møtefasiliteter har vi også de flotteste rammene. Vår erværdige gamle hotell er i seg selv en opplevelse, og gir en koselig og avslappet stemning.

Når dere trenger et avbrekk fra det faglige, er det kanskje verd å legge inn et økt i fjellet som ligger rett uten for døren. Det er utrolig hvor kreativ man kan være når man sitter på en fjellknaus med «utsikt til Stavanger». Da er der plutselig høyt til loftet.

Dere kan også dra en tur i Allmannajuvet  som ligger ved sinkgruvene, og hvor den verdenskjendte arkitekten Peter Zumthor har tegnet museums- kafeterie- og  toilettbygg. Det er mulig å bestille en guidet tur i gruvene og besøke museumsbygget samt få et lett måltid eller en kopp kaffe med kakebit i kafeteriet.

På vinterstid kan arrangementet deres piftes opp med noen timer i løypene hos Sauda Skisenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *